Jadralni klub Novo mesto

Domov | Nazaj | Natisni

Plačilo članarine

članarina 2023

Letna članarina 50 €,
mladinci in upokojenci 25 €

u3aTmzsMCEM

pišite nam

Spletni obrazec »

spremljajte nas

Facebook

5.1.2006

Podpis pogodbe o nakupu klubske jadrnice!

Kocka je padla! Pogodba je podpisana! 33 čeveljska regatno-potovalna jadrnica iz epoksija, vlita s tehnologijo vakuumske infuzije…projekt mesta Novo mesto itd, so sedaj že dejstva, ki bodo še kako vplivala na nadaljnji razvoj novomeškega jadralnega kluba! /

4.januarja 2006 je bila podpisana pogodba (fotodokumentacija v prilogi) med proizvajalcem ISSA d.o.o. (direktor Srečo Pust) in novomeškim jadralnim klubom (predsednik Marijan Prešeren) o nakupu nove jadrnice, z dobavnim rokom: april 2006.

Člani jadralnega kluba Novo mesto ne skrivajo tekmovalnih ambicij. V preteklem letu so to več kot uspešno dokazovali z odličnimi uvrstitvami v tekmovanju za »Pokal Slovenije« (prvo mesto v razredu Golf). Tako ne čudi odločitev za izbiro materiala (epoksi) in tehnologijo izdelave (vakuumska infuzija). Regatniku primerno bo izbrana tudi palubna oprema in komplet jader.

Vse kaže, do bo prišlo tudi do realizacije ideje o prvem projektu promocije občine skozi jadralni šport, saj bi pri jadrnici, ki bi promovirala mesto Novo mesto, lahko našel svoj interes marsikateri pokrovitelj.

Tehnične karakteristike regatnika:

Tip: ARBA 33*

Projekt: Andrej Justin

Dolžina: 33 ft

*nadaljnji razvoj uspešne Fiumanke 33 istega projektanta

Spust v vodo, krst in fešta …vse to je načrtovano že v letošnji pomladi. O razvoju dogodkov, kot tudi o sponzorjih projekta vas bomo obveščali na spletni strani.


Oddajte komentar

Za komentiranje premaknite drsnik v desno.