Jadralni klub Novo mesto

Domov | Nazaj | Natisni

Plačilo članarine

članarina 2023

Letna članarina 50 €,
mladinci in upokojenci 25 €

u3aTmzsMCEM

pišite nam

Spletni obrazec »

spremljajte nas

Facebook

21.3.2006

OBLETNICA !

V teh dneh pred enim letom smo vas pozdravili na prenovljeni spletni strani. S čim smo vas seznanili marca 2005? "Posodobitev spletne strani", "Predavanje: Jože Mušič - Varna plovba", "Borut Šuln jadral na južni polobli" in "Prodaja klubske jadrnice". Kaj pa leto kasneje?


Energija ni zmanjkalo in v tem času smo vas seznanili z marsikatero novico iz našega klubskega življenja, pa še marsičem drugim. Trudimo se, da bi na tem mestu lahko poiskali tudi koristem informacije. Vremenski kotiček vsekakor služi temu. Celo več. Naj bi bil tudi poučen, da bomo lažje predvidili vreme in varneje, vremenskim pogojem prilagojeno, izbirali varna sidrišča. Nejeverni Tomaži pa še naprej napovedujte po revmatičnih kolenih...Še naprej poskušamo pripeljati v našo sredino zanimive ljudi, ki so kakorkoli povezani z morjem. Tako smo leto po predavanju Mušiča lahko poslušali našega rojaka Slavca Šikonjo, ki pluje okoli sveta. Jože Mušič pa je bil tokrat med nami v publiki. Kaj se dogaja s klubsko barko. Na tem mestu z veseljem obveščamo,da je v teh dneh predviden transport kalupa iz Duge Rese (CRO) V Ljutomer,kjer bo v podjetju Prelex d.o.o. trup tudi odlit. In jadralska plat? Ne bomo sicer na južni polobli kot Borut lani ta čas. Gremo pa v četrtek na napovedano Off Offshore non stop, 260 Nm dolgo jadranje "Zadar - Palagruža - Zadar".

Leto dni je mimo pa imamo toliko povedati le o dveh mesecih. Kaj pa vse vmes? Vzemite si čas in prelistajte naš arhiv novic!

Kako bi rekel Čuček? Ostanite še naprej z nami!

G.Č.

Oddajte komentar

Za komentiranje premaknite drsnik v desno.