Jadralni klub Novo mesto

Domov | Nazaj | Natisni

Plačilo članarine

članarina 2023

Letna članarina 50 €,
mladinci in upokojenci 25 €

u3aTmzsMCEM

pišite nam

Spletni obrazec »

spremljajte nas

Facebook

20.11.2006

»Ko oceani postanejo stadion«

Terme Šmarješke Toplice v sodelovanju z Jadralnim klubom Novo mesto vabita v ponedeljek, 27. novembra 2006 na zanimivo predavanje na temo kondicijskih priprav za ekstremne jadralske podvige. Vsebina originalnega vabila v prilogi!

Dragi prijatelji !

Vabim vas, da se nam pridružite na

jadralskem večeru v Termah Šmarješke Toplice z Andražem Mihelinom in Kristjanom Hajnškom ter njunim kondicijskim trenerjem dr. Nejcem Šarabonom, ki smo ga poimenovali

»KO OCEANI POSTANEJO STADION«.

Srečanje bo v ponedeljek, 27. novembra 2006, ob 18. uri v Beli dvorani.

Prosimo vas, da udeležbo potrdite po elektronski pošti (alenka.babic@terme-krka.si) ali po telefonu na št.: 031 885 721.

Ker pa je obisk Šmarjeških Toplic tudi odlična priložnost, da spoznate kaj je vse novega novosti v naši ponudbi - Preventivni in rehabilitacijski športni center , kjer je prva violina naša sojadralka dr. Martina Bregar in center Vitarium Spa&Clinique, prvi slovenski sprostitveni center, katerega programi temeljijo na medicinskem wellnessu, vas pričakujemo že pol ure prej, ob 17.30. Predstavili vam bomo vrsto novih storitev, ki jih številni slovenski vrhunski športniki že koristijo.

Se vidimo ,

Gorazd Šošter , Alenka Babič, dr. Martina Bregar

Oddajte komentar

Za komentiranje premaknite drsnik v desno.