11.1.2011
Kulinarika: Ribe s krompirjem v pečici!
Riba pripravimo v pečici predvsme zato, da bi ohranili njeno sočnost, kdaj zaradi dobrodošle spremembe, vsekakor pa tudi zaradi enostavne priprave...
Kakorkoli, tak način priprave, je ribe vreden. Krompir, prepojen s sokovi bo slasten in bo dopolnjeval harmonijo okusov v ustih. In če bomo poleg postregli morda še mešanico solat (rukola, radič, motovilec, zelena solata)....hudiča...nas bodo prijatelji vedno radi srečali....
RECEPT: Ribe s krompirjem v pečici! [.doc] (62 kB)
Oddajte komentar
Komentarji
13.1.2011 07:10:28, Racman:
Nergač, kakšen kruh predlagaš? :)
12.1.2011 08:05:34, Nergač:
S kruhom pomazano ...
11.1.2011 21:22:07, electrić jr.:
majka!