Jadralni klub Novo mesto

Domov | Nazaj | Natisni

Plačilo članarine

članarina 2023

Letna članarina 50 €,
mladinci in upokojenci 25 €

u3aTmzsMCEM

pišite nam

Spletni obrazec »

spremljajte nas

Facebook

4.6.2021

Novo vodstvo Jadralnega kluba Novo mesto!

Izpeljana letna skupščina Jadralnega kluba Novo mesto, izvoljeno novo vodstvo kluba, predstavjena nova klubska jadrnica Seascape 18, to je nekaj glavni povdarkov o dogajanju v klubu v zadnjih dneh, ob katerem upamo na nov zagon klubske dejavnosti in na to, da bomo dovolj zanimivi za nove člane kluba.

NOVI ČLANI ORGANOV KLUBA:

Predsednik JKNM: Matjaž Fink

Člani UO JKNM: Simon Sikošek, Borut Šuln, Gregor Čampa, Uroš Ožbolt

Nadzorni odbor JKNM: Milan Modic, Boris Goleš, Dušan Vesel

Urednik spletne strani JKNM: Matija Pajer

 

Predsednikova beseda:

V nekoliko poznejšem terminu pa vendarle uspešno, predvsem zaradi epidemioloških ukrepov, smo se člani in vodstvo JKNM zbrali na letni skupščini, ki je potekala v dvorani Gostišča na Loki. Obravnavali smo točke dnevnega reda, soglasno in sklepčno potrdili dosedanje delo članov organov kluba, razrešili vodstvo kluba, kateremu je potekel mandat in izvolili nove člane, kateri bodo v prihodnje vodili in nadzirali delovanje kluba. Predstavljeno je bilo poročilo o delu kluba, prodaji klubske barke "mesto Novo mesto" in finančno poročilo za preteklo obdobje. Predstavljena je bila tudi nova klubska jadrnica Seascape 18, katera bo v prihodnje omogočala članom jadralnega kluba sodelovanje na regatah, učenje in izpopolnjevanje jadranja ter nenazadnje možnost dopustovanja na jadrnici. Ob zaključku skupščine je sledila še manjša pogostitev z dobrotami iz morja. Vsi skupaj smo se na koncu razšli z mislimi in upanjem, da lahko vsakdo izmed nas stori veliko dobrega in koristnega za klub, ki nas somišljenike še vedno povezuje in nadgrajuje.

Ob koncu bi se kot novo izvoljeni predsednik prav lepo zahvalil dosedanjemu vodstvu ter obljubljam v svojem imenu in imenu upravnega in nadzornega odbora, da bomo tudi v prihodnje delovali zgolj v prid in dobro kluba.

Ob tej priložnosti bi povabil vse, ki ste že bili ali si želite postati člani Jadralnega kluba Novo mesto, da se nam priključite in s tem pomagate soustvarjati in sodelovati pri klubskih aktivnostih ter deliti zgodbe o jadranju, morju, kulinariki in še marsičem!

Jadralski pozdrav,

Predsednik kluba JKNM

Matjaž Fink

 

V prilogi: Zapisnik skuščine JKNM


Oddajte komentar

Za komentiranje premaknite drsnik v desno.